Att Köpa Valp

Vi följer Svenska Kennelklubbens regler för avel och uppfödning

Alla avelshundar är HD röntgade utan anmärkning (Perro och Barbet) och ögonlysta. Vi försöker i största möjligaste mån utställningsmeritera våra avelsdjur, många är även arbetsmeriterade och har genomfört BPH.

När ni bestämt om ni vill ha en tik eller hane, väljer vi ut den valp som vi känner kommer att passa in bäst in i er familj.

Valparna flyttar vid 8 veckors ålder. Valpen är då registrerad i Svenska Kennelklubben, veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och valpkullsförsäkrad i 3 år för dolda fel hos Agria.

Ni får med ett kompendium som jag skrivet som innehåller allt ni behöver veta som nyblivna valpköpare. Har ni valt en Perro får ni självklart också Sveriges enda Rasbok om Perron skriven av mig.

Ni får även ett ”valppaket” där foder ingår, en fäll mm.

Vartannat år har vi en Aqualinesträff på vår klubb och som alltid är mycket välbesökt!

Vi finns alltid i bakgrunden om ni vill ha stöd eller hjälp. Aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi tycker också det är viktigt att ha en bra kontakt efter det att valpen har flyttat till er.

Är ni intresserade av att bli valpköpare hos oss på Kennel Aqualines, välkommen att ringa eller mejla oss på 070 795 44 96 / gunilla@aqualines.se

Anders och Gunilla med valparna
Sommarvalpar
Perro de Agua Espanol
Perro de Agua Espanol valp
Kromfohrländer
Kromfohrländer valpar